Tvaroh Tisk Email

 


Naše odpovědi na téma tvaroh:


• Při výrobě tvarohu používáme přírodní pepsinové syřidlo Laktosin, které je živočišného původu.


• Sladký tvarohový dezert s čokoládou KÁČA vyhrál v roce 2014 soutěž Regionální potravina Karlovarského kraje v kategorii mléčných výrobků.

• Přírodní tvaroh se umístil v roce 2014 v soutěži Regionální potravina Karlovarského kraje na 1.-2. místě v kategorii sýry včetně tvarohu. 


• Stejně tak, jako u ostatních výrobků používáme jako doplňkové suroviny především výrobky od firem z regionu, využíváme produkty firmy Frape Foods z Toužimi  a Regent Plus ze Žlutic.

 

• Ve výrobku Duetka se objevuje E 322 - lecitin. Lecitin je přírodním antioxidantem přirozeně obsaženým v každé živé buňce. Má funkci antioxidantu a emulgátoru a v potravinách plni mnoho pozitivních funkcí - např. zabraňuje oddělení vody od oleje, zpomaluje tvrdnutí chleba, snižuje prskání při smažení, apod. Lecitin je přirozená součást mnoha potravin, je to zdraví prospěšná látka. Jako přírodní zdroj lecitinu je možno využít ořechy, semena, sójové boby, vaječná žloutek, některé oleje. Pro lidské zdraví je naprosto neškodný. 

 

 

 

 

 

 

Tvaroh přírodní

Složení: pasterované BIO kravské mléko, mlékárenské kultury, syřidlo.

Bez syntetických barviv a konzervačních látek. 

Uchovejte při teplotě 4-8 °C.

Baleno do plastových vaniček o obsahu 250 g.

 

V roce 2014 byl tvaroh oceněn 1.-2. místem v soutěži Regionální potravina Karlovarského kraje v kategorii sýrů.

 
 
 

 

Tvaroh přírodní BIO

Složení: pasterované BIO kravské mléko, mlékárenské kultury, syřidlo.

Tento výrobek je dostupný pouze při sobotním prodeji na farmě.

Bez syntetických barviv a konzervačních látek. 

Uchovejte při teplotě 4-8 °C.

Baleno do plastových vaniček o obsahu 250 g.

 


 

 

 

 

KÁČA - sladký tvarohový dezert s čokoládou

Složení: pasterované BIO kravské mléko, mlékárenské kultury, syřidlo, cukr, smetana, vanilkový cukr, čokoládová poleva (3%): (cukr, glukózo-fruktózový sirup, pitná voda, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku ((11%)), zahuštěné slazené mléko, aroma, palmový tuk, emulgátor: sójový lecitin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, jedlá sůl, konzervant: sorban draselný)

Uchovejte při teplotě 4-8 °C.

Baleno v plastových vaničkách o obsahu 110 g.

 V roce 2014 byl Sladký tvaroh s čokoládou oceněn 1. místem v soutěži Regionální potravina Karlovarského kraje v kategorii mléčné výrobky. 


 

 

 

 

 

 

ČERT - sladký tvarohový dezert s čokoládou

 

Složení: pasterované BIO kravské mléko, mlékárenské kultury, cukr, smetana, vanilkový cukr, sušené mléko, glukóza, sušená syrovátka, prebiotická kultura, aroma vanilkové, barvivo E101 - Riboflavin, kakaový prášek, ethylvanilin, E322-lecitiny, čokoládová poleva (3%): (cukr, glukózo-fruktózový sirup, pitná voda, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku ((11%)), zahuštěné slazené mléko, aroma, palmový tuk, emulgátor: sójový lecitin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, jedlá sůl, konzervant: sorban draselný)

Uchovejte při teplotě 4-8 °C.

Baleno v plastových vaničkách o obsahu 110 g.


 

 

 

 

 

KARKULKA - sladký tvarohový dezert s malinou

 

Složení: pasterované BIO kravské mléko, mlékárenské kultury, cukr, smetana,  maliny, vanilkový cukr, malinovápoleva (3%): (cukr, glukózo-fruktózový sirup, pitná voda, maliny ((22%)), modifikovaný škrob, aromata, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný)

Uchovejte při teplotě 4-8 °C.

Baleno v plastových vaničkách o obsahu 110 g.

 
 

 

DUETKA - sladký tvarohový dezert vanilka/čokoláda

Složení: pasterované BIO kravské mléko, mlékárenské kultury, syřidlo, cukr, smetana, sušené mléko, glukóza, sušená syrovátka, prebiotická kultura, aroma vanilkové, barvivo E101 - Riboflavin, kakaový prášek, ethylvanilin, E322-lecitiny.

Bez syntetických barviv a konzervačních látek.

Uchovejte při teplotě 4-8 °C.

Baleno v plastových vaničkách o obsahu 110 g.